Edsilia Rombley treft voorbereidingen voor songfestival

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPEdsilia Rombley treft voorbereidingen voor songfestival
Alles over het songfestival

Aan Edsilia Rombley (41) de eer om aanstaande mei samen met Jan Smit (34) en Chantal Janzen (40) hét grootste muziekfeest van Europa te presenteren. En als je dan een miljoenenpubliek voor je hebt, wil je er natuurlijk wel op je paasbest uitzien. Daarom gooit Edsilia het roer weer om.

Nu de feestdagen officieel in het verleden liggen en de kerstballen weer op zolder liggen, is het weer tijd voor de orde van de dag. Voor Edsilia is dat gezond eten, zodat ze tijdens het songfestival lekker in haar vel zit. "De vakantie is voorbij! Back to business!", schrijft de presentatrice dan ook bij een enorme stapel groenten vanuit haar keuken. Op de foto prijken tomaten, bananen, spuitjes, broccoli, snijbonen, avocado; you name it. Een goed begin van het nieuwe jaar!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Edsilia Rombley vertelt openhartig over overleden fan
Lees ook

Edsilia Rombley vertelt openhartig over overleden fan

Haar kiekje inspireert ook haar volgers, onder wie Viktor Brand. "Wow!!! Nu ga ik ook! Bedankt", laat hij onder de post weten. "Ik krijg spontaan trek", schrijft een andere volger.

Begin deze maand werd bekend dat Chantal, Edsilia en Jan op dinsdag 12 en donderdag 14 mei de halve finales en op 16 mei de grote finale in Rotterdam Ahoy presenteren. Ze openen de live-shows, interviewen de artiesten in de greenroom en leiden de puntentelling.

Onze songfestival-deskundige Aran Bade sprak Edsilia en Chantal Janzen over het presenteren van het songfestival.

Lees meer over
Eurovisiesongfestival