WEDDING BELLS

Iris van Temptation Island in shock door aanzoek Mitch: 'Dit is een grapje toch?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLIris van Temptation Island in shock door aanzoek Mitch: 'Dit is een grapje toch?'
RTL

In de een-na-laatste aflevering van 'Temptation Island: Love Or Leave' krijgt Iris het heet onder de voeten. Niet door de vlammen, maar door haar vriend Mitch. Hij heeft haar de de afgelopen weken enorm gemist en wil nooit meer zonder haar. Vastberaden gaat hij op één knie om haar ten huwelijk te vragen. Zal ze 'ja' zeggen?

"Ik nam haar voor lief"

Mitch en Iris hebben eindelijk hun laatste kampvuurmoment. Ze kunnen niet wachten om elkaar weer te zien, al is het nog niet zo lang geleden. Mitch wilde namelijk dolgraag met zijn vriendin op dreamdate en presentator Kaj Gorgels heeft hier een uitzondering voor gemaakt. Ze hebben dus, na twee weken gescheiden van elkaar te hebben geleefd, eindelijk weer een dagje met elkaar kunnen doorbrengen. 

Iris in tranen in Temptation Island door videoboodschap Mitch: 'Wat stom'
Lees ook

Iris in tranen in Temptation Island door videoboodschap Mitch: 'Wat stom'

Terug van de dreamdate herkent Iris haar vriend haast niet meer terug, zo versteld staat ze van deze kant van Mitch. Hij is een stuk romantischer en lijkt niet meer van haar af te kunnen blijven. Voor Iris is Temptation Island: Love or Leave echt een rollercoaster. Hoewel Mitch haar grote liefde is, heeft ze met Chevalier de beste connectie van de single mannen. Als Monica Geuze vraagt of dit puur vriendschappelijk is of dat er eigenlijk meer in zit, antwoord Iris: "Ik denk, als ik vrijgezel was geweest, dat het best wel potentie had kunnen hebben." 

Toch is volgens Iris de deelname aan het programma voor haar en Mitch geslaagd. Ze heeft er vertrouwen in dat hij in Nederland niet terugvalt in oude gewoontes. Mitch noemt zichzelf nu zelfs 'iemand die van affectie houdt'. Iris denkt niet dat hij alleen voor haar is veranderd, maar ook voor zichzelf: "Voor hem was dit echt een eyeopener." 

Mitch heeft Temptation Island: Love or Leave nodig gehad om uit de sleur van hun relatie te komen: "Ik nam haar voor lief en heb niet genoeg waardering naar haar uitgesproken." Kaj vraagt aan hem wanneer dat besef is gekomen. "Na het eerste kampvuur eigenlijk al. De kans dat je haar kwijt kan raken is gewoon aanwezig. Ik heb me nog nooit zo gevoeld", aldus Mitch. Hij is tot over zijn oren verliefd op Iris: "Ze zijn allemaal leuk, maar niemand kan tippen aan mijn meisje." 

Het kampvuur komt tot zijn einde en Kaj sluit ditmaal niet af met zijn standaardvraag: "Normaal vraag ik altijd of jullie als stel weggaan, maar dat lijkt me wel duidelijk nu." Iris denkt dat het tijd is te vertrekken en dan is het zover: Mitch gaat op één knie. Iris zegt nog 'dit is een grapje toch?', maar dat houdt Mitch niet tegen. Iris aarzelt niet en zegt volmondig 'ja'.

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag alleen bij Videoland.

Ondanks dat Iris en Mitch dolgelukkig samen huiswaarts keren, beginnen er in Nederland al gauw scheurtjes te komen in hun liefdesgeluk. Ze vertellen er uitgebreid over in een nieuwe aflevering van De Beach Bar

Lees meer over
Temptation Island