LAAT NIET MET JE SOLLEN

Zoon hield Jasmine Sendar overeind tijdens financiële problemen: 'Voor hem heb ik gevochten'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Zoon hield Jasmine Sendar overeind tijdens financiële problemen: 'Voor hem heb ik gevochten'
RTL

Jasmine Sendar (45) heeft een moeilijke tijd achter de rug op het gebied van haar financiën. Nadat ze de soap 'Onderweg naar Morgen' verlaat en haar relatie uitgaat, raakt Jasmine aan lager wal. Haar zoon Sol houdt haar op de been, vertelt ze in 'Linda.vakantieboek'.

"Mijn kracht is altijd mijn zoon geweest"

Jasmine heeft veel schulden nadat haar relatie uitgaat. Daarbij krijgt ze na haar tijd in Onderweg naar Morgen geen enkele rol meer aangeboden. De actrice kan nauwelijks de eindjes aan elkaar knopen en moet zorgen voor haar zoontje Sol. Een lange periode van financiële ellende volgt, maar één ding houdt Jasmine op de been: haar zoon. 

Jasmine Sendar over financiële struggles: 'Het leven is geen sprookje'
Lees ook

Jasmine Sendar over financiële struggles: 'Het leven is geen sprookje'

"De focus lag volledig op hem. Ik wilde er alles voor geven om hem te laten opgroeien tot een leuke volwassen man met een fantastische toekomst. Gelukkig heeft hij niet veel meegekregen van die donkere jaren", vertelt ze openhartig in Linda.vakantieboek over die periode.

Jasmine weet uit het diepe dal te klimmen. "Mijn kracht is altijd mijn zoon geweest. Voor hem heb ik gevochten - en nog steeds. Het maakt me trots dat het me met de juiste mindset is gelukt om eruit te komen."

Inmiddels gaat het de actrice voor de wind. Ze krijgt eindelijk weer rollen aangeboden en weet zo haar schulden af te lossen. Ze durft zelfs weer te dromen. "Voor corona had ik een bedrag gespaard voor een Amerikaanse Green Card. Nu mijn zoon volwassen is, wilde ik daar mijn geluk beproeven. Maar toen ging de wereld op slot en moest ik dat gespaarde geld opmaken." Gelukkig verloopt haar carrière in Nederland nog steeds voorspoedig en zien we haar in verschillende films en series, zoals Zomer in Frankrijk en Goede Tijden, Slechte Tijden

Lees meer over
Jasmine Sendar