VAN RUILEN KOMT HUILEN

Trouble in paradise? Niet alle Temptation-meiden uitgenodigd voor huwelijk Iris

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Tom CornelissenTrouble in paradise? Niet alle Temptation-meiden uitgenodigd voor huwelijk Iris
RTL

Ben ik hier met de liefde van mijn leven, of is er toch iemand anders die beter bij mij past? De afgelopen weken gaan vijf koppeltjes op zoek naar het antwoord op die vraag en met haar uitkomst is Iris (27) maar wat blij. Haar vriend bewijst niet alleen trouw te zijn, tijdens het laatste kampvuur gaat hij zelfs op één knie. Maar of alle andere koppeltjes ook uitgenodigd zijn voor het huwelijk is nog maar de vraag...

"Als ik nu zou zeggen: ja, er zijn mensen van Temptation die komen, dan zijn er misschien bepaalde mensen die een uitnodiging verwachten"

Terug van de dreamdate herkent Iris haar vriend haast niet meer, zo versteld staat ze van deze kant van Mitch. Hij is een stuk romantischer en lijkt niet meer van haar af te kunnen blijven.  Ze heeft haar antwoord dan ook al paraat wanneer hij de ring tevoorschijn haalt tijdens hun laatste kampvuur.

Hoewel de andere meiden maar wat blij zijn voor Iris, blijken ze, als ze samen op de bank bij Realitea zitten, toch niet zulke dikke vriendinnen te zijn. Als Fawry namelijk aan de toekomstige bruid vraagt of de meiden naast haar zijn uitgenodigd, komt ze met een politiek correct antwoord op de proppen.

Iris van Temptation Island in shock door aanzoek Mitch: 'Dit is een grapje toch?'
Lees ook

Iris van Temptation Island in shock door aanzoek Mitch: 'Dit is een grapje toch?'

"Ik ga niet zeggen wie er uitgenodigd is, want het is veel leuker als je het niet verwacht en je dan opeens een uitnodiging in je bus hebt", aldus Iris. Oftewel: nee, niet iedereen mag bij de bruiloft aanwezig zijn. "Maar als ik nu zou zeggen: ja, er zijn mensen van Temptation die komen, dan zijn er misschien bepaalde mensen die een uitnodiging verwachten. En als je die dan niet krijgt, dan is het nog erger." To be continued...

Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder. Alle afleveringen van Temptation Island: Love or Leave kijk je terug bij Videoland.

Lees meer over
Fawry not Sawry Temptation IslandRealitea