WILLEN MEER(DIJK)

Liza Sips sluit terugkeer GTST niet uit: 'Benieuwd naar Vicky'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLiza Sips sluit terugkeer GTST niet uit: 'Benieuwd naar Vicky'
RTL

Liza Sips (32) breekt in 2007 door dankzij haar rol van Vicky Pouw in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Echter is haar tijd in de soap maar van korte duur, want in 2009 wordt ze er door makers alweer uitgeschreven. "Ik vond het toen heel erg, maar ik snap het volledig", blikt ze na al die jaren terug in 'Oude Tijden' van RTL.nl.

"Ik vond het heel pittig toen dat afgelopen was. Zeker omdat ik voor mijn gevoel nog heel lang door kon"

Vicky verlaat Meerdijk omdat ze samen met Noud Alberts, gespeeld door Ruud Feltkamp, gaat reizen. Niet alleen fans zijn destijds teleurgesteld om Liza te zien gaan, de actrice zelf ook. "Ik ben niet zelf gestopt. Mijn rol eindigde en ik vond dat heel erg pittig", biecht ze op aan Jeffrey Hamilton, voor de fans van GTST beter bekend als Fos Fischer, die ook te gast is. "Op mijn zestiende was ik begonnen bij Goede Tijden, dat was mijn wereld. Ik was letterlijk van het stadje waar ik woonde - hup - naar de grote stad gegaan."

Ze vervolgt: "Mijn vrienden waren de mensen van voor en achter de schermen, dus ik vond het heel pittig toen dat afgelopen was. Zeker omdat ik voor mijn gevoel nog heel lang door kon."

Sabine Koning zat niet te wachten op komst 'boomlange' Micky Hoogendijk in GTST
Lees ook

Sabine Koning zat niet te wachten op komst 'boomlange' Micky Hoogendijk in GTST

Inmiddels heeft de actrice er vrede mee. "Ik geloof er heel erg in dat dingen lopen zoals ze moeten lopen en het had écht zo moeten zijn", vertelt ze."Ik zou nooit het leven hebben wat ik nu heb als dat niet gebeurd zou zijn." Of Vicky ooit nog terugkeert naar Meerdijk, dat weet Liza nog zo net niet: "Persoonlijk zou ik er wel heel benieuwd naar zijn."

Weten wat de twee oudgedienden nog meer vertellen over de bijzondere periode in hun leven? Kijk dan de hele video hieronder:

Lees meer over
Liza SipsGTST