Biechtstoel

Temptation-Joshua bekent 'iets' gedaan te hebben met verleidster

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTLTemptation-Joshua bekent 'iets' gedaan te hebben met verleidster
RTL

Als je denkt dat we nu genoeg hebben gehoord over Joshua heb je het goed mis. Deze verleider heeft op één van de laatste dagen namelijk spannende dingen gedaan met een verleidster...

"Ik ben heel verlegen door dingen die er zijn gebeurd in het verleden"

Megan en Joshua hadden onveilige seks
Lees ook

Megan en Joshua hadden onveilige seks

In een nieuwe aflevering van Zie Ze Liegen zijn er twee verleiders van Temptation Island te gast en niemand minder dan Joshua moet op de biechtstoel.  

De blonde verleider vertelt dat hij nooit een vriendin heeft gehad in zijn leven, omdat hij heel onzeker is. "Ik ben heel verlegen door dingen die er zijn gebeurd in het verleden. Ik durf me daardoor niet snel te settelen. Toen ik aankwam op het eiland was het voor mij heel erg inkomen, toen ben ik door de jongens uiteindelijk opgekrikt en toen dacht ik: ik hoor hier ook gewoon.”

Ondanks zijn onzekerheid weet hij het toch voor elkaar te krijgen met Megan het bed te delen, maar daar heeft de 21-jarige nu erg veel spijt van. "Ja ik kan het beter nu maar eerlijk zeggen. Als ik het over zou kunnen doen had ik het nooit gedaan. Ik zou het hele programma geen seks willen hebben, misschien gekust, maar seks voor de camera doe ik nooit meer. Als ik nu de beelden zie denk ik fuck wat heb ik gedaan.”

Maar dat de hunk het hele programma het liefst geen seks had willen hebben is hem niet gelukt. In tegendeel: aan het einde van het gesprek komen we erachter dat de blonde stoot met nóg een meisje iets te hebben gedaan tijdens het programma. Hij wil niet zeggen met welke verleidster hij heeft stoute dingen heeft gedaan, maar hij verklapt wel wie zijn favoriet was: Laetitia. Zou dat dan ook de vrouw zijn waar hij het over heeft?

Lees meer over
Tv-programma