Huishouden van Jan Steen

Terugkijken (Kinderen) Geen Bezwaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTerugkijken (Kinderen) Geen Bezwaar
RTL

Jarenlang is de jarige jet Bobbie Koek een vertrouwd gezicht in Kinderen Geen Bezwaar. Aangezien Bob vandaag alweer 33 jaar is geworden is het hoog tijd voor een heerlijke throwback op de populaire VARA-comedyserie!

Bobbie speelt in Kinderen Geen Bezwaar de rol van Inke de Jong, het vriendinnetje van Daan. Maar lieft zeven jaar lang is de vrolijke blondine te zien in de comedyserie.  

Auto Céline Purcell uitgebrand
Lees ook

Auto Céline Purcell uitgebrand

Het begin

Kinderen Geen Bezwaar vertelt het verhaal van Maud Zegers en Gerard van Doorn. Maud en Geer kennen elkaar via een contactadvertentie. De vonk slaat direct over bij de ontmoeting en dus is het dan ook een kwestie van tijd voor de tortelduifjes gaan hokken en Maud's dochter Julia en Gerard zijn zoon Daan ook onder één dak moeten gaan leven. En dat is nou niet bepaald een pretje voor Juul...

Daan en Julia

Daan heeft namelijk een stiekeme crush op zijn stiefzusje. Hij doet er alles aan om Julia te imponeren, maar tevergeefs... Julia heeft totaal geen oog voor Daan. Hij besluit rigoreuze maatregelen te nemen: hij gaat op zoek naar een nieuw vriendinnetje!

Inke

En dan is daar plotseling Inke. De beugeldragende blondine is stapelverliefd op Daan. Maar hij heeft totaal geen oog voor In. Sterker nog: Daan gebruikt haar alleen maar om Julia jaloers te maken!

Gebroken hart

Maar met het vertrek van Joey van der Velden verdwijnt ook alterego Daan uit de serie. En dat betekent dat Inke er alleen voor komt te staan. De verdrietige Inke besluit op zoek te gaan naar een nieuwe lover, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn...

Sinan

Gelukkig komt uiteindelijk Sinan op het pad van Inke. De Turkse goedzak weet al snel het hart van Inke te veroveren. De twee beginnen een relatie en zijn dolgelukkig met elkaar.

Liefdesbreuk

Hun liefdesleven echter geen lang geluk beschoren: Inke en Sinan gaan uit elkaar en In besluit om te gaan verhuizen. Ze raakt zwanger van haar nieuwe vriend en is in het laatste seizoen van Kinderen Geen Bezwaar alleen nog maar te zien in de laatste aflevering.

Het huwelijk

Voor de laatste aflevering keert Bobbie Koek nog één keer terug in de serie. Speciaal voor het huwelijk van Daan en Julia komt de zwangere Inke langs bij huize Zegers-van Doorn. Hoewel de blondine het lastig vindt om te zien hoe haar ex-liefje gelukkig is met Juul, is ze stiekem toch wel blij voor de tortelduifjes.

Het einde

Op 18 februari komt er met de aflevering De Allerallerallerlaatste een einde aan Kinderen Geen Bezwaar. In totaal zijn er dan zo'n 210 afleveringen uitgezonden van de comedyserie. 

Lees meer over
Anne-Mieke RuytenCéline Purcell