Vacature is vervuld

Wie wordt hoofdredacteur GTST Magazine?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLWie wordt hoofdredacteur GTST Magazine?
RTL

Dilan Yurdakul is dit jaar de hoofdredacteur van het GTST Magazine! Dat heeft de soapie zojuist bekend gemaakt in een vlog. Dilan treedt hiermee in de voetsporen van haar collega Everon Jackson Hooi.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dilan laat weten dit jaar vooral op zoek te willen gaan naar verdieping. “We gaan onder meer op zoek naar onverwachte kanten van de cast. Er wordt al zo veel over ons geschreven en er is al zo veel over ons bekend, dat ik graag de zaken aan bod laat komen die de mensen niet over ons weten. Het moet een verrassend magazine worden, dat vol staat met exclusieve verhalen die een kijkje geven in het échte en soms verrassende leven van de acteurs", aldus het gezicht achter GTST's Aysen Baydar. 

Vertrekt Sam Dekker uit GTST?
Lees ook

Vertrekt Sam Dekker uit GTST?

Naast deze insteek staat het magazine vol met insights over de serie, (nieuwe) verhaallijnen en worden er tipjes van de sluier gegeven over het nieuwe seizoen. Ook gaat Dilan zelf op pad: ze gaat langs bij vier acteurs en hun moeders voor een uitgebreid interview en ontdekt bijzondere passies van enkele castleden. 

Het GTST Magazine 2018 ligt vanaf donderdag 5 juli in de winkels. 

Lees meer over
Dilan Yurdakul