Van Afrika tot aan Meerdijk

Eindelijk: Tim Loderus terug in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEindelijk: Tim Loderus terug in GTST
RTL

Op 23 maart 2016 vertrok Tim Loderus uit huize Bouwhuis om het geluk te gaan beproeven in zonnig Afrika. Maar goed nieuws voor alle fans... GTST-knapperd Beau Schneider keert binnenkort weer terug naar soapdorp Meerdijk!

Ruim twee jaar geleden rommelt het behoorlijk in het huwelijk van Tim en zijn liefje Sjors. Tim heeft namelijk plannen om ontwikkelingshulp te gaan verrichten in Kenia en is dan ook vastbesloten een nieuw bestaan op te bouwen in Afrika. Sjors ziet echter geen heil in de emigratieplannen van Tim en dus loopt hun huwelijk na heel wat gekibbel op de klippen.

Tim besluit echter om alsnog naar Kenia te vertrekken en hiermee komt er - tot groot verdriet van de fans - na 3,5 jaar een einde aan de rol van Beau Schneider in Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Vertrekt Sam Dekker uit GTST?
Lees ook

Vertrekt Sam Dekker uit GTST?

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In november 2016 keert Beau weer even terug naar zijn soaproots. Zijn rentree is indertijd maar van korte duur: Tim is teruggekeerd voor een bliksembezoek aan zijn familie en gaat hij al gauw weer terug naar Kenia.

En nu zal Beau dus opnieuw zijn opwachting maken in Goede Tijden, Slechte Tijden, zo laat EndemolShine vandaag weten aan RTL Boulevard. Vanaf woensdag 13 juni zal Tim weer te zien zijn in GTST.

Kimberly, Lucas en Noud hebben namelijk geregeld dat Tim is overgekomen als vervroegd huwelijkscadeau voor Aysen en Sjoerd. Een verrassing waar Sjoerd ongetwijfeld blij mee gaat zijn. Maar hoe zal Sjors gaan reageren op de terugkeer van haar ex-liefje? En staat Tim wel achter het huwelijk van Aysen en Sjoerd?

Benieuwd naar de comeback van de knappe krullenbol? Kijk dan iedere werkdag om 20.00 naar Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4. 

Lees meer over
Beau SchneiderGTST