Thuisbevalling voor Meghan Markle geen optie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesThuisbevalling voor Meghan Markle geen optie
Alles over Baby Sussex

Meghan Markle is gisteren bevallen van haar eerste kindje. De vrouw van prins Harry wilde graag thuis bevallen, maar dit plan ging niet door. De Hertogin van Sussex beviel daarom in een ziekenhuis in Londen.

De zoon van Harry en Meghan liet een week langer op zich wachten dan de uitgerekende datum. Volgens bronnen zou Meghan daarom zondag zijn ingeleid in het ziekenhuis Portland in Londen, waar zij maandagochtend om 5.26 uur beviel van een gezonde zoon. De hertog en hertogin van Sussex werden zondag in alle stilte naar het ziekenhuis vervoerd, onder zware begeleiding van Scotland Yard.

Prins Harry in de wolken na bevalling Meghan
Lees ook

Prins Harry in de wolken na bevalling Meghan

Voor de bevalling gaven Harry en Meghan al aan dat ze zouden breken met de traditie om in de Lindo-vleugel van het St. Mary's ziekenhuis te bevallen, de plek waar onder meer Kate Middleton haar kinderen ter wereld bracht en waar ook prins Harry werd geboren.

Meghan zou zijn bevallen in het ziekenhuis Portland in Londen. Hoewel ze niet in het St. Mary's ziekenhuis is bevallen, heeft dit ziekenhuis toch ook een koninklijk tintje. Zo zijn prinses Beatrice en prinses Eugenie hier geboren.

Lees meer over
Meghan MarklePrins Harry