Vlinders in je buik

Temptation-Channah krijgt romantisch cadeau van Quentin

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @channahkoertenTemptation-Channah krijgt romantisch cadeau van Quentin
RTL

De verjaardag van je (ex?)-geliefde kun je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten gaan, vooral niet als ze ook nog eens zwanger is. Dat moet Temptation Island VIPS-deelnemer Quentin gedacht hebben. Daarom heeft hij een bijzonder romantisch verjaardagscadeau gegeven aan zijn baby momma Channah.

"Het beste verjaardagscadeautje ooit!"

Hoe het Temptation Island VIPS-avontuur afloopt voor Quentin en Channah is al duidelijk: de twee verwachten een kindje samen. Dat wisten ze al voor hun deelname, maar pas halverwege het seizoen maakten zij het bekend. Hun kleine spruit zal binnenkort geboren worden, maar tot die tijd genieten de twee nog eventjes lekker. Het is ten slotte net Channahs verjaardag geweest en dat moet gevierd worden. Quentin heeft haar een behoorlijk romantisch tripje naar de spa gegeven. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Temptation-Rodanya onthult hoeveel weken ze zwanger is
Lees ook

Temptation-Rodanya onthult hoeveel weken ze zwanger is

"Het beste verjaardagscadeautje ooit!", schrijft Channah bij een foto van haarzelf en haar groeiende babybuik. De zwangere dame heeft het erg naar zin op een schommel in een spa. En haar volgers zijn onder de indruk van het kiekje. "Wauw, mooie buik heb je", "Ik ben zo blij voor je!", "Wat ben je toch knap" en "Prachtig zwanger" vinden Channahs volgers. Quentin heeft zelf niet onder de foto gereageerd. 

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk hieronder dan de nieuwste Temptation Gossip met Yasmin. De actrice vertelt onder andere over het verlies van haar moeder, hoe haar relatie met Thomas ooit is begonnen en dat ze eigenlijk "best wel saai" is in bed. 

Lees meer over
Temptation Island VIPSInstagramVerjaardagBaby