het spijt me, vergeef me

Temptation-Fabrizio gaat voor een tweede kans

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© VideolandTemptation-Fabrizio gaat voor een tweede kans
RTL

Fabrizio (26) voelt zich na zijn deelname aan Temptation Island eenzamer dan ooit. Nu hij op het punt staat alles te verliezen, wil hij alles op alles zetten om het vertrouwen terug te winnen. Maar daarvoor moet hij wel eerst veranderen. "Diep vanbinnen weet ik dat dit gewoon een storm is waar ik doorheen moet", schrijft hij op Instagram.

In de post schrijft Fabrizio dat hij zich, ondanks zijn honderdduizenden volgers en tienduizenden likes, eenzamer voelt dan ooit. "Iedereen kent je... of denkt je te kennen. Velen willen in je schoenen staan. Anderen verafschuwen je", plaatst hij. "Velen kijken naar je op en gunnen je de wereld, terwijl anderen niet kunnen wachten op het moment dat je een misstap begaat."

© Instagram @fabrizio_tzinaridis

Hij vervolgt diepzinnig: "De grens tussen mens en ‘product’ lijkt meer en meer te vervagen en als je stilstaat verlies je voeling met de wereld rond je. Wie is er echt? Wie is er nep? De mensen die het dichtst bij je staan beschouw je als vanzelfsprekend en ook die connectie verdwijnt geleidelijk aan terwijl je streeft naar onbelangrijke materiële dingen, die niks bijdragen aan je eigen geluk."

Volgens de realityster was hij de afgelopen tijd zo gefocust op het materiële, dat hij nu op een punt is waar hij alles dreigt te verliezen. "Een evenwicht zoeken leek nog nooit zo moeilijk", aldus de tatoeëerder. 

Daarom is het nu tijd om prioriteiten te stellen en ernaar te leven. Maar het dankbaarste is hij voor het geduld van de personen in zijn leven die het meest om hem geven. "Mijn grootste vijand op dit moment is de angst om te falen. De angst om meer mensen teleur te stellen... Maar ik denk dat ik goed op weg ben", sluit hij zijn post af.

Onder zijn post bedanken volgers hem voor zijn eerlijkheid. "Mooie woorden en zeer herkenbaar. Blijf vooral jezelf en neem jezelf niets kwalijk. Je hebt voor- en nadelen aan je deelname, maar je hebt het niet makkelijk", reageert iemand.

Een ander schrijft: "Je kan het nooit voor iedereen goed doen, mensen verdwijnen in je leven en nieuwe mensen komen er voor terug. Enige wat je kan doen, is van je fouten leren en het in de toekomst anders proberen te doen!"

Eerder deze week keerde Fabrizio ook al naar Instagram om zijn excuses aan te bieden aan zijn ex, Pommeline. Want hoewel hij haar in de laatste aflevering van Temptation Island VIPS opnieuw ten huwelijk vroeg, bleek hij haar al die tijd te hebben misleid. Fabrizio bleef namelijk in contact met verleidster Julia en kreeg een relatie met de Vlaamse Maithé. Het zorgde uiteindelijk voor een breuk tussen de blondine en de tatoeëerder.

"Ook al geloof jij of de rest van Nederland en België het niet meer: het spijt me zo, zo erg. Oprecht. Mijn fouten zijn niet goed te praten, dat weet ik. Maar wat een krop in m'n keel bij het weerzien van dat laatste kampvuur. Hoe gelukkig we waren. Wat een moment”, verontschuldigde hij zich.

Voor Pommeline kwamen zijn excuses veel te laat. Inmiddels heeft ze het hoofdstuk Fabrizio dan ook afgesloten. De blondine heeft zelfs weer een nieuwe liefde in haar leven! "Ik heb wel iemand leren kennen", vertelt ze aan Ferry Doedens in Temptation Gossip. "Maar vanaf nu wil ik het ook niet meer in de media gooien. Ik wil het gewoon delen met mijn eigen cirkel en ik denk dat het dan wel prima zal gaan." 

Lees meer over
FabrizioPommelineTemptation Island VIPS