bestemming: ware liefde

Is Love Island-Lisa haar Thijs nu al vergeten?

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© VideolandIs Love Island-Lisa haar Thijs nu al vergeten?
RTL

De onverwachte exit van Sha, Jamey, Natascha én Jaap heeft er flink ingehakt bij Lisa. De blondine voelt zich enorm schuldig dat ze nog altijd in de villa is en wil daarom beter haar best doen. Komt het even goed uit dat er twee nieuwe knappe jongens de villa betreden...

"Ik ga niet meer zeuren over het verleden en ik wil me echt openstellen"

Ze grijpt dan ook meteen haar kans als ze twee onbekende heren in het zwembad ziet. Haar oog valt meteen op de 21-jarige Ricardo met zijn Braziliaanse roots. "Ik vind hem echt heel knap”, vertelt ze als een blij schoolmeisje aan de andere ladies direct na de kennismaking. 'Thijs wie?', horen we je denken. 

Love Island-Thijs terug in de villa?
Lees ook

Love Island-Thijs terug in de villa?

Ricardo is volgens Lisa écht haar type, ook al beweert ze geen type te hebben. En hoewel ze Thijs nog altijd een leuke jongen vindt, wil ze het Love Island-avontuur wel gewoon nog aangaan. "Ik blijf gewoon mijn avontuur volgen. En mocht ik uiteindelijk eindigen met Ricardo, dan ben ik er wel achter gekomen dat Thijs het toch niet is en dat ik meer naar andere mensen neig (...) Ik ga niet meer zeuren over het verleden en ik wil me echt openstellen."

Eerder in Love Check-up sprak Thijs al openhartig over zijn exit. Ook liet hij weten meteen terug te keren naar het eiland als hij de mogelijkheid heeft. “Ja, als Lisa erin zit”, zei hij toen tegen presentator Kaj van der Ree. Maar of Lisa hem nog ziet zitten?

Love Island is elke avond om 20.30 uur te zien bij Videoland.

Lees meer over
VideolandLove Island