Nieuwe weg

Caroline vertelt over toekomstplannen na vertrek Chateau Meiland

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© SBS/TALPACaroline vertelt over toekomstplannen na vertrek Chateau Meiland
RTL

Martien Meiland (59) moest deze zomer afscheid nemen van Caroline van Eeden (58). De blondine besloot dat het genoeg was en vertrok uit Chateau Marillaux, wat tot grote verbazing leidde bij de kijkers én de familie Meiland. Aan de Telegraaf vertelt ze wat haar toekomstplannen zijn.

"Het leven in Frankrijk ziet er op televisie zo mooi uit, maar ik had maar een uurtje tijd voor mezelf in de week"

"Ik had vooraf niet gedacht dat me dat zó zou opbreken, want ik ben echt wel een stoer wijf", vertelt Caroline openhartig over haar keuze om het Chateau Meiland-avontuur achter zich te laten. De 58-jarige zou naar Nederland zijn vertrokken met een burnout, maar daar komt ze zelf op terug. "oen ik bij de Meilandjes vertrok, was ik uitgeput, opgebrand, geïrriteerd, overspannen en in paniek. Ik was doodop." 

Kiekje Maxime Meiland maakt de tongen los
Lees ook

Kiekje Maxime Meiland maakt de tongen los

"Gaandeweg merkte ik echter dat het wonen bij een ander gezin toch meer impact heeft gehad dan ik had gedacht. Je gaat je een soort ontworteld voelen", legt Caroline uit aan de Telegraaf. "Het leven in Frankrijk ziet er op televisie zo mooi uit, maar ik had maar een uurtje tijd voor mezelf in de week. Als ik ’s avonds eindelijk in bed lag, had ik niet eens meer de puf om nog tv te kijken. Dit was gewoon niet vol te houden. Ik wil nu weer in Amsterdam een bestaan opbouwen." 

Caroline heeft echter wel al plannen voor de korte termijn. Zo wil de blondine een kledingwinkel beginnen in de Jordaan in Amsterdam, waar ze overigens nu ook woont met haar zoon. "Heerlijk om samen te wonen met mijn eigen kind en weer dicht bij mijn eigen familie te zijn. Dat heb ik in Frankrijk wel gemist. Het zijn allemaal volwassen mannen met een eigen leven, maar het wegvallen van die basis voelde op de een of andere manier niet goed (...) Dan zat ik daar met de kleine Claire op schoot, die is echt om op te vreten, maar tegelijkertijd dacht ik: ’Tja, maar waar is mijn eigen kleinkind?’" 

Als alles gaat zoals gepland, opent Caroline met de jaarwisseling haar kledingwinkel. Gelukkig is de band nog wel goed met Martien, zoals hij in de video hieronder omschrijft. 

Lees meer over
Martien MeilandTv-programmaKleding