Fissa

Jan Smit viert negende verjaardag dochtertje Emma

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jansmit Jan Smit viert negende verjaardag dochtertje Emma
RTL

Het is een bijzondere dag voor Jan Smit (33). De zanger viert namelijk de negende verjaardag van zijn dochtertje Emma en laat op Instagram weten door het dolle heen te zijn.

"We maken er met z’n allen een hele bijzondere dag van!"

"Vanmorgen werd ik wakker gemaakt door het beste en meest liefdevolle medicijn... Emma!", schrijft de vreugdevolle Jan bij een ontzettend lief kiekje met zijn kinderen. "Ze viert vandaag alweer haar negende verjaardag. We maken er met z’n allen een hele bijzondere dag van!" Ook zoontje Senn (6) en stiefdochtertje Fem (11) zijn erbij op de geboortedag van Emma. Jans echtgenote Liza Plat (38) is niet te zien op de foto, maar maakt wellicht het kiekje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zieke Jan Smit knapt op van steun fans
Lees ook

Zieke Jan Smit knapt op van steun fans

Emma kan rekenen op een heleboel felicitaties van de bekende vrienden van haar vader. Zo reageren Charly Luske, Nielson, Quinty Trustfull en nog vele fans van Jan onder de verjaardagsfoto. 

Jan heeft onlangs een oproep gedaan om meer Nederlandstalige muziek op de radio te krijgen, maar kreeg van radio-dj Ruud de Wild een veeg uit de pan hierom. Bekijk de video hieronder om te zien wat er gezegd werd. 

Lees meer over
Jan SmitLiefdeFamilieInstagram