samen sta je sterk

Chantal Janzen brengt ode aan mensen in quarantaine

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPChantal Janzen brengt ode aan mensen in quarantaine
RTL

Het coronavirus brengt het beste in artiesten naar boven. Na BLØF-zanger Paskal Jakobsen (46), Alain Clark (40) en Suzan & Freek is het nu de beurt aan Chantal Janzen (44). De presentatrice is natuurlijk ook musicalster en brengt met haar gouden keeltje een ode aan de mensen in de zorgsector.

"Samen kunnen we en moeten we dit aanpakken, mensen"

Met het coronavirus in Nederland en de vele mensen die thuiswerken of in quarantaine zitten, brengen artiesten odes aan de mensen in de zorg. Deze sector gaat natuurlijk door en moet meer patiënten behandelen. Om hen eens flink in het zonnetje te zetten, stonden burgers gisteren al massaal te klappen uit hun ramen. Chantal pakt het net wat anders aan en brengt een muzikale ode. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chantal Janzen vindt mierzoet mannetje op de stoep
Lees ook

Chantal Janzen vindt mierzoet mannetje op de stoep

"Een liedje. Voor jou, jullie, wij, iedereen", schrijft Chantal bij haar filmpje op Instagram. Ze heeft een duidelijke boodschap die ze wil overbrengen. "Samen kunnen we en moeten we dit aanpakken, mensen. Want je kunt niets zeker weten, en alles gaat voorbij, maar ik geloof, ik geloof in jou en mij." In de video zingt ze een eigen uitvoering van de Boudewijn de Groot-klassieker 'Avond.' 

Het is een regelrechte hit. "Prachtig", reageert iemand onder Chantals bericht. "Kippenvel" kreeg een ander ervan. "Jemig, ben er stil van", "Wat zing je toch mooi!" en "Ik kom bij jou in quarantaine" melden een paar anderen. Het is duidelijk dat Chantal hiermee een grote groep aanspreekt. Als het coronavirus niet in de weg staat, zal ze binnenkort letterlijk een grote groep aanspreken tijdens het Eurovisiesongfestival. In de video hieronder kiest ze haar perfecte jurk uit voor het evenement. 

Lees meer over
Chantal JanzenCoronavirusInstagramMuziek