guess who's back

Lil' Kleine en gezin zeggen Dubai eindelijk vaarwel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @lilkleineLil' Kleine en gezin zeggen Dubai eindelijk vaarwel
RTL

Het Dubai-avontuur van Lil' Kleine (25), Jaimie Vaes (30) en hun zoontje Lío zit erop. Het drietal bleef langer dan verwacht door het coronavirus, maar hebben nu eindelijk een vlucht kunnen pakken naar Nederland.

Lil' Kleine en zijn gezin hebben Dubai vaarwel gezegd. De rapper, zijn vriendin Jaimie en hun zoontje Lío zijn weer terug in Amsterdam na een behoorlijke periode weg te zijn geweest. Hij deelt op Instagram hoe hun reis is verlopen. De 25-jarige FaceTimede zijn vrienden om zijn terugkomst aan te kondigen en liet zien hoe zijn jonge zoontje flink werd verwend in het vliegtuig. 'Lekker pikkie', schrijft hij erbij. 

© Instagram @lilkleine
© Instagram @lilkleine

Het drietal zit eigenlijk al de gehele lockdown in Dubai, maar dat weerhield Lil' Kleine er niet van om zijn nieuwe album Jongen van de straat uit te brengen. Ook dit was weer een gigantisch succes voor de rapper. Hij verbrak het record voor het meeste aantal streams binnen 24 uur in Nederland voor een album. 

Tijdens de lockdown maakte Lil' Kleine zich grote zorgen over de gezondheid van zijn vader die wel in Nederland was. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Lil KleineJaimie VaesLiefdeFamilieInstagramSociale Media