bond, james bond

Nieuwe Bond-film komt toch nog dit jaar uit

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Universal PicturesNieuwe Bond-film komt toch nog dit jaar uit
RTL

De nieuwe James Bond-film 'No Time to Die' komt vooralsnog gewoon op 12 november uit de Nederlandse bioscopen. Dat heeft distributeur Universal Pictures International maandag bekendgemaakt.

Britse media meldden eerder deze maand dat de producenten overwogen de release van de film vanwege de coronapandemie naar 2021 te verplaatsen. Het is nog onduidelijk hoeveel bioscopen wereldwijd open zullen zijn in het najaar en hoeveel bezoekers zij mogen ontvangen.

Wereldwijde première James Bond uitgesteld door coronavirus
Lees ook

Wereldwijde première James Bond uitgesteld door coronavirus

No Time to Die wordt de laatste Bond-film met acteur Daniel Craig in de rol van geheim agent 007. Het was de eerste grote film waarvan de première werd verplaatst vanwege de coronacrisis. In eerste instantie zou No Time To Die begin april uitkomen. De laatste Bond-film die in de bioscopen te zien was, was Spectre uit 2015.

Ook andere grote studio's hebben inmiddels bekendgemaakt een aantal grote titels op de geplande datum te gaan uitbrengen. Warner en Disney hebben bevestigd dat de blockbusters Tenet en Mulan half juli uitkomen, ondanks alle coronabeperkingen waar de theaters dan nog onder gebukt gaan.

Lees meer over
Daniel Craig