van alle markten thuis

Ex-K3'tje Karen Damen slaat nieuwe weg in en start talkshow

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEx-K3'tje Karen Damen slaat nieuwe weg in en start talkshow
RTL

Het gaat Karen Damen (45) voor de wind. Na miljoenen kinderen te hebben vermaakt met haar zangkunsten in K3 en een imponerend optreden in het programma 'Liefde voor Muziek' pakt ze door en komt ze nu met haar eigen talkshow.

Karen gaat niet bij de pakken neerzitten door de coronacrisis. Niet alleen in Liefde voor Muziek, een soort Vlaamse variant van Beste Zangers, maakte ze haar opwachting: de oud-K3-zangeres doet dat nu ook in haar eigen talkshow. In Karentaine zoekt ze de gezelligheid op in haar achtertuin en nodigt ze gasten uit om eens lekker te babbelen.

Ex-K3 Karen Damen plaatst goudeerlijke make-uploze selfie
Lees ook

Ex-K3 Karen Damen plaatst goudeerlijke make-uploze selfie

In een grote tent en met wat drankjes achter de kiezen, gaat Karen het talkshow-avontuur aan. Karentaine maakt ze samen met haar echtgenoot Anthony en voor de eerste aflevering nodigt ze Liefde voor Muziek-collega's The Starlings uit. Muzikanten Tom en Kato praten met haar over hun nieuwe album en de coronacrisis. 

Samen met de andere K'tjes wist Karen jarenlang het Nederlandse en Belgische publiek te vermaken. Toch besloten ze het stokje over te dragen aan een nieuw drietal. In de video hieronder viert de ververste meidengroep het twintigjarig jubileum van K3.

Lees meer over
Karen DamenMuziekK3YouTubeTv-programmaTelevisie