star in heaven

Monique Westenberg lijkt klap na klap te moeten incasseren

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique Westenberg lijkt klap na klap te moeten incasseren
RTL

Monique Westenberg (43) heeft wederom een flinke tegenslag te verwerken. Net nu het leven haar weer een beetje toe lijkt te lachen, krijgt ze hartverscheurend nieuws te verwerken. Op Instagram lucht de hondenmoeder haar hart met haar volgers.

"Stuk ben ik ervan"

Monique schrijft in een emotionele post twee jaar geleden een bijzonder hondje tegen te zijn gekomen tijdens haar eerste bezoek aan Bonaire: Star. 'Ik had meteen een zwak voor haar. Een mixje tussen Gioia en Dunya', deelt ze bij een aantal foto's van de viervoeter.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Monique Westenberg 'geheeld' van breuk met André Hazes
Lees ook

Monique Westenberg 'geheeld' van breuk met André Hazes

Afgelopen oktober bracht Monique het beestje wederom een bezoek en stond zelfs op het punt haar op te nemen in de familie. 'Als ik zeker had geweten dat ze met Gioia zou klikken was ik voor haar gegaan', laat ze weten. 

Maar dan was het verdriet misschien nóg groter geweest, want Monique heeft vandaag bericht gehad dat Star is overleden. 'Stuk ben ik ervan. Star was één van de favorieten van de opvang en gelukkig heeft zij heel veel liefde gekend en fijne uitstapjes gemaakt', schrijft Monique. 'Dit meisje zal zo gemist worden.'

De relatie van Monique was maandenlang hét showbizznieuws van Nederland. Na een tijdje uit elkaar te zijn geweest met André Hazes, zijn de twee nu weer een poosje gelukkig samen. Toch was André bang dat Monique er vandoor zou gaan met een andere man.

Lees meer over
Monique Westenberg