jong geleerd

Wordt zoontje Fajah Lourens de nieuwe hunk van GTST?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWordt zoontje Fajah Lourens de nieuwe hunk van GTST?
RTL

Fajah Lourens was pas 21 jaar toen ze doorbrak in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Haar dochter Irem is nu bijna even oud als de actrice destijds. Hebben haar kids de liefde voor het acteren van haar overgenomen?

“Ik zou het wel heel leuk vinden"

Als Fajah samen met Froukje de Both en Ferry Doedens terugblikt op haar tijd in de serie, bekent ze haar dochter in zichzelf te zien. Als Froukje haar vervolgens vraagt hoe ze het zou vinden haar eigen kinderen terug te zien in de populaire soap, reageert ze enthousiast. Over Irem heeft ze zo haar twijfels, maar Fajah denkt dat haar zoontje Shai het wel ziet zitten. In de video vertelt ze waarom.

Fajah Lourens wilde na ruzie op set per direct GTST verlaten
Lees ook

Fajah Lourens wilde na ruzie op set per direct GTST verlaten

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Tanja Jess en Erik de Vogel te gast om te praten over hun soapvete.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Lees meer over
Fajah LourensGTST