beschuit met muisjes

Mascha van Beautygloss verwelkomt dochtertje na helse bevalling

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @beautyglossMascha van Beautygloss verwelkomt dochtertje na helse bevalling
RTL

Mascha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss, is voor het eerst moeder geworden. De 33-jarige YouTuber heeft na een bevalling van 25 uur eindelijk kennis gemaakt met haar dochtertje: Mila Poppy. Op Instagram deelt ze het heugelijke nieuws met haar trouwe volgers.

"Als we er klaar voor zijn zullen we dit verhaal delen"

Het meisje kwam deze middag ter wereld na een bevalling die zo'n 25 uur duurde. Het jonge gezinnetje is helemaal in de wolken door de komst van het meisje, maar vragen voorlopig even rust. Niet alleen duurde de bevalling een eeuwigheid, hun engeltje brak daarbij ook nog eens haar armpje.

'Als we er klaar voor zijn zullen we dit verhaal delen. Voor nu blijven we even in het ziekenhuis en gaan we daarna lekker cocoonen met ons meisje', schrijft de YouTuber uitgeput op Instagram.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoogzwangere Mascha Feoktistova klaar met pottenkijkers
Lees ook

Hoogzwangere Mascha Feoktistova klaar met pottenkijkers

De kersverse ouders maakten begin dit jaar bekend voor het eerst papa en mama te worden. Mascha is altijd open geweest tegenover haar volgers dat een eventuele zwangerschap in haar geval niet vanzelfsprekend is. In het verleden heeft ze al eens laten weten PCOS te hebben, een hormonale afwijking waardoor de eisprong vaak uitblijft. 

Lees meer over
Mascha Feoktistova