pas op de plaats

Mascha van Beautygloss last vlogpauze in

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMascha van Beautygloss last vlogpauze in
RTL

Mascha Feoktistova (33) heeft er eventjes genoeg van. De vlogger kondigt op Instagram aan dat ze een break neemt van het vastleggen van haar leven voor YouTube.

"Het is een beetje veel allemaal"

Het is eventjes mooi geweest voor Mascha en daarom komt er 'even geen vlog meer', vertelt ze op Instagram. Maar ze verzekert haar fans dat het weer terugkomt wanneer ze 'er weer aan toe zijn'. Haar break heeft alles te maken met de geboorte van haar dochtertje. 'Wij zitten midden in de kraamweek en voor degene die de Stories niet hebben gezien, onze dochter is geboren middels een schouderdystocie en het is behoorlijk traumatisch geweest.'

Mascha van Beautygloss over traumatische bevalling van 25 uur
Lees ook

Mascha van Beautygloss over traumatische bevalling van 25 uur

Mascha geeft aan dat de week sinds de geboorte een 'combinatie van extreem rozig', omdat ze 'zó verliefd' zijn, 'maar ook heel veel huilen, praten, aanpassen' is geweest. De vlogger kan haar dochter Mila 'niet op een gebruikelijke manier knuffelen of voeden met het gebroken armpje', wat haar zwaar valt. 'Ook moet ik bijkomen van uitgescheurd zijn aan alle kanten en krijg ik flashbacks van de bevalling.'

'Het is een beetje veel allemaal', laat Mascha weten. De vele lieve berichtjes die ze krijgt zijn een grote steun. 'We worden privé goed opgevangen door vrienden en familie, vanuit het ziekenhuis en samen komen we er wel doorheen', vertelt ze erbij. Ze hebben 'alles gevlogd - voor onszelf en ons eigen proces, voor Mila later en wellicht voor anderen die hetzelfde meemaken en er wat aan hebben. Maar dat kunnen en willen we nog even niet editen.' Het is dus afwachten tot het op YouTube verschijnt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Toen Mascha net zwanger was en het aankondigde aan haar volgers, vertelde ze erover aan RTL Boulevard. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Mascha FeoktistovaVloggerYouTubeBabyZwangerschapInstagram