MISBRUIKZAAK

'Bill Clinton was op feestjes van Jeffrey Epstein'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Bill Clinton was op feestjes van Jeffrey Epstein'
RTL

Bill Clinton (73) is al eerder in verband gebracht met de overleden steenrijke misbruikverdachte Jeffrey Epstein, maar krijgt nu weer nieuwe verwijten naar zijn hoofd geslingerd. Oud F1-coureur Eddie Irvine (54) heeft bekend op een feestje van Epstein te zijn geweest. En dat niet alleen...hij zag daar Bill Clinton rondlopen. Dat meldt 'The Sun'.

"Ik herinner me dat hij er ook rondhing"

Hoewel Irvine zeker zegt te weten dat Clinton op het feestje was, heeft hij geen verdere details. "Ik herinner me dat hij er ook rondhing." Volgens Irvine was het normaal dat er invloedrijke personen op feestjes van Epstein waren.

Het is niet de eerste keer dat iemand zegt dat Clinton aanwezig was op een feestje van Epstein. Eerder verklaarde Virginia Giuffre al dat Clinton ook op het zogenaamde 'orgie-eiland' van Epstein was. Die claims heeft de voormalige president van de Verenigde Staten overigens altijd ontkend.

Twee huizen van kindermisbruiker Epstein te koop voor 110 miljoen
Lees ook

Twee huizen van kindermisbruiker Epstein te koop voor 110 miljoen

Terug naar oud F1-coureur Irvine. Hij stelt dat hij Epstein en zijn ex Ghislaine Maxwell weleens op feestjes heeft gezien, met Virginia Giuffre. "Ik had er geen idee van, dat zij minderjarige meisjes zouden verhandelen. Ik kan me herinneren dat ik haar een paar keer heb gezien, maar ik zou gezegd hebben dat ze twintig was. Ik heb nooit jonge meisjes gezien."

Ghislaine Maxwell is na maanden spoorloos te zijn geweest inmiddels opgepakt door de politie. Kort daarna is de rechtszaak tegen haar begonnen. Alles daarover zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Bill Clinton