niet voor de poes

Ingewikkelde seksstandjes niet besteed aan Melissa Drost

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ik weet er alles van! VIPSIngewikkelde seksstandjes niet besteed aan Melissa Drost
RTL

Zes bekende Nederlanders strijden onder leiding van Ruben Nicolai (45) in de VIPS-editie van 'Ik weet er alles van!'. Hoewel ze allemaal eerder voor de camera hebben gestaan, is het soms best lastig om onder druk te presteren. Daar weet de 35-jarige actrice Melissa Drost alles van.

"Het is allemaal met paarden!"

Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen hobby. Zo weet Robèrt alles van voetbal en claimt Euvgenia alle feitjes over Duitsland uit haar hoofd te weten. De specialiteit van Melissa is Japan; ze heeft vroeger zelfs Japans gestudeerd. Maar hoewel ze veel over het land weet, is ze minder avontuurlijk in bed... Als de actrice een fotoreeks krijgt met sekstandjes heeft ze een complete black-out.

Melissa Drost reageert op vertrek Goede Tijden, Slechte Tijden
Lees ook

Melissa Drost reageert op vertrek Goede Tijden, Slechte Tijden

De eerste twee gaan nog, maar als er paarden in het spel komen raakt ze de kluts kwijt. Gelukkig is presentator Ruben de beroerdste niet en deelt hij zijn kennis graag. "Ik weet helemaal niets", lacht de voormalig soapie terwijl ze de één na de andere fout maakt. "Het is allemaal met paarden! Die hele cowgirl-scene is aan mij voorbijgegaan."

Uiteindelijk weet Melissa toch een aardig bedrag bij elkaar te spelen, dat naar een persoonlijk goed doel gaat. Naast de kennis van Melissa werd ook die van Robèrt van Beckhoven, Rintje Ritsma, Dave von Raven, Euvgenia Parakhina en Eddy Zoëy getest. Wie er nog meer meedoen, zie je in onderstaande video.

De VIPS-editie zal vanaf 17 augustus twee weken van maandag tot en met donderdag op de late avond te zien zijn bij RTL 4. De reguliere quiz wordt op diezelfde dagen eerder op de avond uitgezonden. Kijk de eerste aflevering hier terug of bij Videoland.

Lees meer over
Robèrt van BeckhovenRuben NicolaiMelissa DrostRintje RitsmaEddy ZoeyDave von RavenEuvgenia Parakhina