poedertje erop

Blooper in live-uitzending leidt tot hilariteit bij Jan de Hoop

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBlooper in live-uitzending leidt tot hilariteit bij Jan de Hoop
RTL

Tijdens de uitzending van het RTL Ontbijtnieuws vanochtend ging het eventjes mis bij Jan de Hoop (65). Zijn visagist wilde de presentator een kleine touch-up geven, maar had even niet door dat het programma live was. Jan moet er ontzettend om lachen en blikt terug op het moment via Twitter.

"Wat gezellig dat je even komt"

Er kan weleens wat misgaan op live-televisie, zo ook vanochtend tijdens de RTL Ontbijtnieuws-uitzending. Als zijn visagist in beeld komt, handelt Jan snel: "Wat gezellig dat je even komt, maar we zitten nog middenin de uitzending." De visagist denkt dat hij een grapje maakt en wil alsnog aan de slag met haar kwast. "Nee, serieus", lacht hij vervolgens. Enigszins gejaagd loopt ze het beeld weer uit. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jan de Hoop rouwt om overleden haan: 'Het was een lief dier'
Lees ook

Jan de Hoop rouwt om overleden haan: 'Het was een lief dier'

Voor Jans volgers levert het een lollig moment op. 'Dat ze je in eerste instantie niet geloofde zegt genoeg over de gebruikelijke sfeer op de werkvloer', denkt er eentje. Een ander vindt vooral 'die twijfel bij haar' enorm geestig. 'Dat is het mooie van live-televisie', denkt een ander over het fragment. 

Waarschijnlijk heeft Jan thuis na afloop enorm gelachen met zijn partner Coen. In de video hieronder vertelt de presentator over zijn 'perfecte relatie'.

Lees meer over
Jan de Hoop