't is (brit)ney waar

Documentaire Britney Spears zorgt voor recordaantal tweets

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDocumentaire Britney Spears zorgt voor recordaantal tweets
RTL

'Framing Britney Spears', de documentaire die afgelopen vrijdag uitkwam, heeft wereldwijd niet alleen veel commotie veroorzaakt, maar ook een enorm verkeer aan tweets. Volgens 'Billboard' zijn er meer dan een miljoen tweets gepost over de zangeres en de documentaire en is de term #FreeBritney maar liefst 220.000 keer gebruikt.

Het aantal tweets en hashtags schoot volgens Twitter vooral omhoog toen Sam Ashgari, Britney's huidige vriend, zich op sociale media uitliet over Jamie Spears en de situatie waarin de zangeres zich momenteel begeeft. Er zijn in die periode ruim 16.000 tweets per uur geplaatst over deze onderwerpen.

Ex-man Britney Spears wil zich niet mengen in bonje met vader
Lees ook

Ex-man Britney Spears wil zich niet mengen in bonje met vader

Ashgari zei onder meer 'geen enkel respect te hebben voor Jamie'. Volgens hem probeert zijn 'schoonvader' hun relatie met man en macht tegen te houden, tegen Britney's wil in.

Ook postte Sam een positief bericht. 'Ik zal er alles aan doen om mijn vriendin gelukkig te maken en haar het leven te geven dat ze wil hebben en verdient. Ik ben dankbaar voor alle steun en liefde die ze van haar fans krijgt en kijk uit naar een normale, en vooral geweldige, toekomst samen.'

Ook onze eigen Ivo Niehe zit in de docu:

Lees meer over
Britney Spears