waar rook is is vuur

Hell yes: nieuwe afleveringen Lucifer vanaf nu te zien bij Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© John P. Fleenor/Netflix Hell yes: nieuwe afleveringen Lucifer vanaf nu te zien bij Netflix
RTL

Aan al het goede - of in dit geval slechte - dingen komt een eind, zo ook aan de Netflix-serie 'Lucifer'. Vandaag is officieel het tweede en tevens laatste deel van seizoen vijf te zien bij de streamingdienst. En wie eenmaal met de duivel gescheept is, moet met hem over.

Dat Lucifer een trouwe fanbase heeft, is afgelopen jaren wel gebleken. Het programma werd al een keer gecanceld door producent Fox, maar kreeg een nieuwe kans bij Netflix. Destijds gingen fans al door het lint, en ook het afgelopen jaar zijn ze flink op de proef gesteld. Het eerste deel van Lucifer seizoen 5 was namelijk al in augustus van 2020 te zien bij Netflix. Nu is dan eindelijk ook het tweede deel te bingen.

In het vijfde seizoen krijgt het verhaal een bizarre twist. Lucifer krijgt namelijk te maken met Michael, zijn kwaadaardige tweelingbroer. Eerder werd aangekondigd dat seizoen vijf van Lucifer het laatste seizoen zou zijn, maar dat is door de makers bijgesteld: een zesde seizoen is inmiddels bevestigd, maar er zit wel een addertje onder het gras. Om weer even in de stemming te komen, zie je hieronder de trailer van het nieuwe seizoen dat nu op Netflix te zien is.

Netflix kondigt tweede seizoen van Firefly Lane aan
Lees ook

Netflix kondigt tweede seizoen van Firefly Lane aan

Lucifer gaat over de duivel (Tom Ellis) die zijn saaie leven als Heer van de onderwereld zat is en besluit 'op vakantie' te gaan naar aarde. Hij strijkt neer in Los Angeles en opent een nachtclub, Lux. In LA raakt hij bevriend met politierechercheur Chloe Decker (Lauren German), die maar niet wil geloven dat hij daadwerkelijk de duivel in menselijke vorm is. Lucifer helpt haar vervolgens met diverse moordzaken.

Alle acht de afleveringen zijn vanaf nu te bingen bij Netflix. Lucifer al helemaal gezien? Wellicht is deze film dan nog iets voor jou. Hij maakte in ieder geval genoeg tongen los...

Lees meer over
Netflix