niet zo mafs doen nu

Chantal uit MAFS geeft meer duidelijkheid over relatie met Aron

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @aronvanthulChantal uit MAFS geeft meer duidelijkheid over relatie met Aron
RTL

Zijn Chantal Huf en Aron van het Hul, die meededen aan verschillende seizoenen van 'Married at First Sight', nou gewoon héél goede vrienden of toch geliefden? In de podcast van 'Shownieuws' vertelt de niet op haar mondje gevallen Chantal, hoe het nu écht tussen hen zit.

"Zeg nooit nooit. Hij is ook zo leuk toch?"

Volgens Chantal heeft ze 'superleuk contact' met haar MAFS-collega Aron, maar is het niet meer dan dan. "Het is niet mijn nieuwe liefde", verduidelijkt ze dan ook. Toch noemde ze Aron, die eerder getrouwd was met Monique, onlangs op Instagram nog haar grote liefde.

'Wenkie' gooit de handdoek dan ook nog niet in de (trouw)ring: "Zeg nooit nooit. Hij is ook zo leuk toch? (...) Maar ik heb geen vlinders in mijn buik, want daar zie ik hem te weinig voor. Daar is het contact te nihil voor."

Chantal uit MAFS haalt oude koeien uit de sloot en sneert naar Henk
Lees ook

Chantal uit MAFS haalt oude koeien uit de sloot en sneert naar Henk

De MAFS-ster geeft tijdens het gesprek aan niet voor Aron te kunnen spreken, maar voor haar is het goed zo en zijn ze gewoon goede maatjes - iets wat Aron zelf eerder ook al bevestigde aan RTL Boulevard

Om aandacht zit Aron in ieder geval niet verlegen. Na zijn deelname aan het liefdesexperiment kreeg hij 'honderden berichten' van geïnteresseerde vrouwen die wel een beschuitje met hem willen eten.

Lees meer over
Married at First Sight