Boeie!

Marieke Elsinga niet meer bezig met lichaamskilo's

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarieke Elsinga niet meer bezig met lichaamskilo's
RTL

In 'Aran on Tour' geeft RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade (36) elke aflevering een andere BN'er een lift. Deze keer is niemand minder dan zijn collega Marieke Elsinga (35) aan de beurt en in de auto vertelt Marieke persoonlijk over haar eigen lichaam.

"Daar heb ik voor mijn gevoel wel een verandering in gemaakt"

Wanneer Marieke tijdens de autorit een snack pakt, vraagt Aran op subtiele wijze: "Is dat eigenlijk een struggle, om op lichaamsgewicht te blijven?"

Vervolgens zegt Marieke: "Ik ben nooit een lat geweest, dus ik word ook nooit een lat. (...) Dat is helemaal niet mijn bouw. En daar heb ik voor mijn gevoel wel een verandering in gemaakt. Ik ben gewoon tevredener met hoe ik er nu uitzie."

Ho, ho, ho eens even: Marieke Elsinga is er vroeg bij en koopt kerstboom
Lees ook

Ho, ho, ho eens even: Marieke Elsinga is er vroeg bij en koopt kerstboom

De presentatrice legt ook uit het hoe komt dat ze lekkerder in haar vel zit: "Dat heeft misschien ook te maken dat ik een superleuke relatie heb en hij ook elke dag zegt hoe mooi hij me vindt." Haar hele verhaal zie je nu terug in de video hierboven. 

Aran Bade heeft inmiddels al heel wat BN'ers een lift gegeven in zijn online serie Aran on Tour. Zo sprak hij onlangs nog met zanger Tim Douwsma. Hij sprak onder meer openhartig over zijn vriendin, zijn muziek en legde uit wat zijn standpunt is over het coronabeleid van de overheid. De video is hieronder terug te zien. 

Lees meer over
Marieke ElsingaAran BadeAran on Tour