Can you handle it?

Too Hot to Handle is terug op Netflix met een gloednieuw seizoen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Netflix Too Hot to Handle is terug op Netflix met een gloednieuw seizoen
RTL

Fans van 'Too Hot to Handle' opgelet. Vanaf vandaag kun je namelijk het nieuwe seizoen streamen op Netflix. En de kenners weten dit al, maar het belooft weer een seizoen vol spanning en drama te worden. Het allerbelangrijkste: weten de sexy singles hun lusten onder controle te houden in ruil voor geld?

Het derde seizoen vindt plaats op de Turks- en Caicoseilanden. Het concept blijft onveranderd: knappe vrijgezellen die op zoek zijn naar de ware liefde worden losgelaten in een droomvilla. Waar in andere realityshows de singles niet van elkaar afblijven, is dat in Too Hot to Handle juist wél de bedoeling. Zoenen, strelen en seks zijn namelijk streng verboden. Verbreken deelnemers de regels, dan gaat er flink wat geld uit de prijzenpot.

Too Hot to Handle-reünie zit vol pikante details
Lees ook

Too Hot to Handle-reünie zit vol pikante details

Dit jaar ligt de druk nog hoger, want het geldbedrag is groter dan ooit. In plaats van 100.000 dollar valt er 200.000 dollar te winnen. Elke kus, aanraking en iedere vorm van (zelf)bevrediging kost de deelnemers geld en brengt daarmee de pot in gevaar. Lana, de virtuele assistente in het programma, houdt alle deelnemers in de gaten en zorgt ervoor dat de spelregels worden gehandhaafd.

Too Hot To Handle werd in 2020 een ware lockdown-hit. Inmiddels telt Netflix naast twee reguliere seizoenen ook een Braziliaanse versie waarin een groep singles op de meest sexy vakantie van hun leven gaan. 

Lees meer over
NetflixToo Hot To Handle