schot naast de roos

Tranendal bij afvaller Belgische Bachelor: 'Hij begrijpt me niet'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandTranendal bij afvaller Belgische Bachelor: 'Hij begrijpt me niet'
RTL

In de Belgische versie van 'De Bachelor' is Fabrizio hard op zoek de liefde van zijn leven te vinden. Ook veel van de meiden beginnen gevoelens te krijgen voor de Vlaamse hunk. De tranen vloeien dan ook rijkelijk bij de rozenceremonie wanneer er opnieuw twee dames het veld moeten ruimen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de vierde aflevering van De Bachelor België.

"Ergens zag ik het ook wel aankomen, want hij luistert niet naar mij"

De dames proberen deze vierde aflevering op alle mogelijke manieren de aandacht van de bachelor voor zich te winnen. Eén dame springt er voor Fabrizio meteen uit: Margaux. "Het is eigenlijk de eerste keer sinds ik hier ben dat ik effectief zo’n gevoel heb van: die ziet me echt staan voor wie ik ben. Een vrouw krijgt me niet snel stil, maar bij haar was het zo van: oké, ze heeft me door." Zij krijgt dan ook direct een roos, waardoor zij zich tijdens de rozenceremonie geen zorgen hoeft te maken.

Thomas uit De Bachelor onder de indruk van Isabelle na 'zoendate'
Lees ook

Thomas uit De Bachelor onder de indruk van Isabelle na 'zoendate'

De elf andere dames zijn wat minder zeker van hun zaak, voor hen is het erop of eronder. Er zijn slechts negen rozen te vergeven, wat betekent dat voor twee van de meiden het verhaal stopt. Helaas is er voor Karina en Dagmar geen plaats in het hart voor Fabrizio, en besluit hij ze naar huis te sturen. Dagmar barst direct in tranen uit: "Ik ben teleurgesteld, maar ik had het ergens wel kunnen verwachten", zegt ze. 

Karina reageert een stuk stelliger. "Ergens zag ik het ook wel aankomen, want hij luistert niet niet naar mij. (...) Hij begrijpt mij niet. Hij vindt dat ik hem niet begrijp, oké. Er is letterlijk niets meer over. Het gaat niet."

Toch was het voor Fabrizio geen moeilijke beslissing. "Ik zag het niet met Dagmar en ik en Karina zouden binnen een paar dagen heel erge ruzie hebben, denk ik. Het was heftig vandaag." 

Ook de Nederlandse bachelor, Thomas van der Vlugt, weet de dames al snel voor zich te winnen. Zijn 'zoendate' met Isabella was dan ook een groot succes:   

De Bachelor België is elke donderdag te zien bij Videoland.

Lees meer over
De Bachelor België