Is it too late now to say sorry?

Fabrizio door het stof na onhandige uitspraak in Bachelor

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© GoPlay.be/SBS BelgiumFabrizio door het stof na onhandige uitspraak in Bachelor
RTL

Het lijkt er sterk op dat Fabrizio Tzinaridis (29) maar weinig goed kan doen in 'De Bachelor'. Waar hij onlangs met meerdere vrouwen uit het programma aan de stok kreeg, is er nog een relletje ontstaan. Op zijn Instagram laat Fabrizio weten spijt te hebben van een bepaalde uitspraak.

Fabrizio nam in de aflevering van vorige week afscheid van Sharina. Zijn motivatie daarvoor was dat hij het gevoel had dat Sharina iets te hard van stapel liep. "Ik heb het gevoel dat ik voor haar al de wereld beteken, terwijl ik haar niet eens ken." Sharina liet vervolgens in een interview met Nieuws365 weten dat ze het daar totaal niet mee eens was. "Ik voelde helemaal niets!"

Fabrizio haalt woede van jaloerse Bachelor-meisjes op de hals
Lees ook

Fabrizio haalt woede van jaloerse Bachelor-meisjes op de hals

Fabrizio kreeg naar aanleiding van de aflevering de nodige kritiek en besloot daarom op Instagram zijn kant van het verhaal te doen. 'Aflevering 3 is ondertussen een dikke week geleden en heeft heel wat meningen losgemaakt', zo schrijft hij. 'We zitten met 2 kampen en dat mag ook perfect. Ik kan dan ook onmogelijk voor iedereen goed doen. Ik sta vandaag nog steeds achter mijn keuzes en volgde op dat moment mijn gevoel.'

De Bachelor laat weten dat hij simpelweg nog geen band had opgebouwd met Sharina. 'Een verwarrende eerste ontmoeting gevolgd door wat vluchtige gesprekken tijdens de cocktail-parties waren uiteindelijk niet genoeg om een teken van connectie te onthullen. Ik heb wel wat afgelachen tijdens de Olympische spelen. Ze was denk ik 1 van de weinigen die van top tot teen besmeurd was met modder! Ik vond het ook leuk om achteraf te zien hoe je in de vrouwenvilla voor de nodige humor zorgde. Graag wil ik je ook nog bedanken voor het ouder- boekje dat duidelijk wat emoties losmaakte op dat moment. Ik ben nog steeds activiteiten aan het afvinken'. 

Fabrizio geeft toe dat hij een aantal dingen gewoon verkeerd heeft opgevat. 'De zenuwen en ongemakkelijkheden hebben me bepaalde dingen verkeerd doen interpreteren als ik dat mag afleiden uit enkele interviews. Ik snap je reactie na het horen van die laatste opmerking ook maar ik kan je vertellen dat het op geen enkele manier verkeerd bedoeld was.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Fabrizio