Pijnlijk

Romy uit De Bachelor reageert op negatieve reacties: 'Raken me'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Jasper SuykRomy uit De Bachelor reageert op negatieve reacties: 'Raken me'
RTL

Romy Stuik (27) hoopte met haar deelname aan 'De Bachelor' een partner te vinden met wie ze op avontuur zou kunnen. Helaas besloot Thomas van der Vlugt (29) zíjn zoektocht zonder Romy voort te zetten. Hoewel Romy terugkijkt op haar deelname als een 'once in a lifetime experience', heeft ze er toch een nare smaak aan overgehouden. Ze krijgt namelijk veel negatieve reacties. Aan '&C' vertelt ze hierover.

"Na sommige reacties zit ik echt met een knoop in mijn maag"

Hoewel Romy voorbereid was op het idee dat niet iedereen haar leuk zou gaan vinden, schrok ze toch van alle negatieve reacties. Ze vertelt: "Na sommige reacties zit ik echt met een knoop in mijn maag." Romy legt uit dat ze probeert de reacties te relativeren door zichzelf voor te houden dat mensen alleen 'het personage Romy' kennen, niet de 'echte Romy'. "Maar het doet me wel veel dat zo veel mensen zo negatief reageren", voegt ze hieraan toe.

Nog niet zo heel lang geleden liep Romy tijdens haar reis in Sri Lanka enorme brandwonden op en belandde ze in het ziekenhuis. Zelfs hierop kreeg ze veel negatieve reacties. "Mensen reageerden dat ze hoopten dat het ziekenhuis af zou branden", vertelt ze. 

Ergens begrijpt Romy wel waar alle haat vandaan komt, laat ze weten: "Blijkbaar kom ik op kijkers over alsof ik heel vol van mezelf ben, maar dat is juist niet zo. Het programma heeft me daarin echt een spiegel voorgehouden." 

Phaedra houdt bachelor Fabrizio in spanning tijdens rozenceremonie
Lees ook

Phaedra houdt bachelor Fabrizio in spanning tijdens rozenceremonie

Maar Romy zou Romy niet zijn als ze niet het positieve inziet van de situatie. "Gelukkig krijg ik ook veel berichten van jonge meiden die zich herkennen in mijn verhaal. Dan ben ik blij dat ik mezelf zo kwetsbaar heb opgesteld en mensen ermee heb kunnen helpen", vertelt ze aan &C. En ondanks alles noemt Romy haar deelname aan het programma De Bachelor een once in a lifetime experience en vertelt ze dat ze niet iemand is 'die spijt heeft van dingen'. "Ook dit is een levensles en een groot avontuur geweest, dus ik had het voor geen goud willen missen."

Bachelor Thomas flirt er intussen lustig op los in Mexico:

Lees meer over
Thomas van der VlugtDe Bachelor