heftig

Fabrizio staat doodsangsten uit tijdens bergklim-date: 'Ik raakte in paniek'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandFabrizio staat doodsangsten uit tijdens bergklim-date: 'Ik raakte in paniek'
RTL

Er zijn nog zeven deelnemers in 'De Bachelor België' waar Fabrizio (29) de ware uit moet kiezen. Dat bekent dat de dames nu alles op alles moeten zetten om te laten zien wat ze in huis hebben. Tijdens het bergbeklimmen ziet Esmée haar kans schoon om een goede indruk bij de bachelor achter te laten. Fabrizio is echter totaal niet bezig met zijn date, hij staat namelijk doodsangsten uit.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de zevende aflevering van De Bachelor België.

"Als kind ben ik bijna doodgevallen op de rotsen"

Fabrizio besluit Esmée mee te nemen op een avontuurlijke date. Een date waar beide partijen een doel hebben: Fabrizio wil zijn angsten overwinnen en Esmée wil indruk maken op de bachelor. 'Wedstrijdje?’ vraagt Esmée fanatiek, wanneer ze op het punt staan te beginnen. 

Esmée gaat als een speer en heeft al snel een behoorlijke voorsprong op Fabrizio. "Ik ben aan het chillen", zegt ze enthousiast, terwijl Fabrizio een paar meter onder haar het moeilijk heeft. Hij is helemaal niet bezig met een wedstrijd, maar met het in bedwang houden van zijn angsten. "Het was heel erg eng. Ik raakte in paniek, omdat ik mijn hand voelde verkrampen", vertelt hij.

De bachelor heeft eerder een trauma opgelopen: "Ik heb een soortgelijke situatie meegemaakt, ook in Griekenland. Als kind ben ik bijna doodgevallen op de rotsen. Datzelfde gevoel kwam even weer naar boven." Hij vervolgt: "Maar goed, dat kun je niet laten zien als er een vrouw naast jou aan het klimmen is, die ook nog eens twee keer sneller gaat in haar yogabroek..."

Thomas uit De Bachelor in tranen tijdens rozenceremonie
Lees ook

Thomas uit De Bachelor in tranen tijdens rozenceremonie

Toch brengt de intense date de twee tortelduifjes meer tot elkaar: "Ik vind het wel fijn dat hij samen met mij zijn angst wilde overwinnen. Dan heb ik ook wel het gevoel dat ik hem zo beter leer kennen", zegt Esmée. 

Haar enthousiasme tijdens de date met Fabrizio wordt beloond: ze ontvangt een roos van de bachelor en mag door naar de volgende ronde. Helaas valt het doek voor Tatjana. "Ik ben heel blij dat ik dit avontuur heb mogen doen, maar ik voel ook niet echt de klik. Misschien als ik sneller was opgebloeid dat die kans er wel was, maar ik ben wie ik ben en ik ga echt voor niemand veranderen", reageert de afvaller op haar vertrek.

Ook Thomas van der Vlugt maakt mindere momenten mee tijdens De Bachelor. Zo stond hij in de aflevering van woensdag flink voor paal toen hij Maureen probeerde te kussen:

Elke donderdag vind je een nieuwe aflevering van De Bachelor België bij Videoland.

Lees meer over
De Bachelor België