it ain't me

Selena Gomez antwoordt body-shamers: 'Ben perfect zoals ik ben'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSelena Gomez antwoordt body-shamers: 'Ben perfect zoals ik ben'
RTL

Selena Gomez heeft gereageerd op mensen die kritiek hebben geuit op haar lichaam. "Ik ben gestopt met me druk maken om mijn gewicht, omdat mensen er toch wel over zeuren", zegt de 29-jarige zangeres in een video op TikTok.

"Het is het niet waard om heerlijk eten te missen. Ik ben perfect zoals ik ben"

Selena zegt vaak te horen te krijgen dat ze 'te klein' is. "Terwijl anderen me weer te groot vinden, of te dun, of te zwaar." Om die reden is ze gestopt met 'dun' te blijven. "Het is het niet waard om heerlijk eten te missen. Ik ben perfect zoals ik ben."

Selena Gomez leeft al vierenhalf jaar offline
Lees ook

Selena Gomez leeft al vierenhalf jaar offline

Begin april zei Selena in een interview met Good Morning America dat haar leven 'compleet veranderd is' doordat ze al vierenhalf jaar geen gebruik heeft gemaakt van het internet. "Ik ben gelukkiger, ik ben meer aanwezig, ik maak meer contact met mensen", zei ze in het gesprek.

De zangeres en actrice heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze het opgroeien in de schijnwerpers als benauwend heeft ervaren. Selena, die al sinds haar tiende in films en series van Disney speelt, zei eerder tegen Glamour UK dat ze 'iedere dag' bezig is om aan haar zelfvertrouwen te werken.

Lees meer over
Selena Gomez