berichtje!

Esmee van Love Island vertelt de waarheid achter breuk met Job

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @esmeecoxEsmee van Love Island vertelt de waarheid achter breuk met Job
RTL

Hun liefde leek onoverwinnelijk, maar toch besloten 'Love Island'-winnaars Job en Esmee afgelopen april een punt te zetten achter hun relatie. Hoewel het koppeltje altijd geheimzinnig deed over de reden daarvan, doet Esmee nu een boekje open.

"Ik ben er nooit zo heel erg open over geweest", vertelt Esmee in gesprek met RUMAG. "Voor mij was het gewoon heel erg pijnlijk allemaal. Dus ik wil er ook niet te veel over kwijt." Volgens de realityster is er 'niks concreets' gebeurd, maar zag Job het niet meer zitten. "Als je een relatie hebt, moet het wel van twee kanten komen. Dat kwam het op een gegeven moment niet meer."

Déze oud-deelnemers keren ook terug in de Love Island-villa
Lees ook

Déze oud-deelnemers keren ook terug in de Love Island-villa

Voor Esmee was Job 'de ware'. Ze vertelt: "Wij kwamen terug en naar mijn idee... hij was het echt voor mij. Ik was echt heel erg verliefd op hem. Maar wij zijn echt in een soort sneltrein gestapt: heel snel gaan samenwonen, heel snel heel veel. En op een gegeven moment werd het gevoel van zijn kant minder." 

Esmee vertelt dat ze hebben geprobeerd hun relatie te redden, maar dat ze in het proces merkte dat ze niet langer zichzelf was: "Je wil dat het goedkomt, maar je gaat jezelf gedragen naar iemand die je denkt dat je partner wil. Ik raakte daardoor steeds een beetje meer Esmee kwijt."

Hoewel de Love Island-winnaars elkaar na de breuk een tijdje niet gesproken hebben, is het inmiddels weer koek en ei tussen de twee. "Ik hou nog steeds van hem en gun hem het beste", aldus Esmee. "Natuurlijk mis ik hem, maar ik mis vooral de 'ons' die wij waren."

Vlak nadat Job en Esmee Love Island wonnen, sprak RTL Boulevard met het toen nog gelukkige liefdeskoppel over hun toekomstplannen. De aflevering van Love Check-up zie je hieronder terug.

Lees meer over
Love Island