In de wolken

Populairste Love Island UK-koppel in verwachting van eerste kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPopulairste Love Island UK-koppel in verwachting van eerste kindje
RTL

Molly-Mae Hague (23) en Tommy Fury (23), hét bekendste koppel uit 'Love Island UK', delen leuk nieuws. De twee zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje, zo blijkt uit een video die ze op Instagram laten zien.

"Ik kan niet wachten op de avonturen waar we nog niet eens van hebben gedroomd"

Er zijn maar weinig Love Island-koppels die het ook buiten de poorten van de villa volhouden, maar Molly en Tommy zijn een uitzondering. De twee leren elkaar in 2019 kennen, krijgen een relatie en zijn sindsdien onafscheidelijk. En binnenkort kunnen ze hun liefdesgeluk dus bekronen met een baby!

Presentatrice Love Island UK keert volgend seizoen niet terug
Lees ook

Presentatrice Love Island UK keert volgend seizoen niet terug

Molly-Mae plaatst afgelopen weekend een video op Instagram waarop te zien is dat Tommy haar zichtbare babybuik kust. 'Ik kan niet wachten op de avonturen waar we nog niet eens van hebben gedroomd', zo schrijft Molly bij de schattige video. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het babynieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen, want Tommy laat zo nu en dan weleens doorschemeren dat hij graag een baby zou willen. "Ik wil vier kinderen", vertelt hij laatst in The Sun. "Maar het is Molly’s lichaam en zij is degene die er doorheen moet – maar ik zal er met haar zijn bij elke stap. Ik ben een grote familieman en kom ook uit een grote familie en het is iets waar we veel over praten. Ik denk niet dat het in de verre toekomst ligt."