B&Beter leren kennen

Wie is Thijz uit B&B Vol Liefde 2024?

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL Wie is Thijz uit B&B Vol Liefde 2024?
RTL

In het vierde seizoen van 'B&B Vol Liefde' maken acht gastvrije B&B-houders zich op voor een zomer vol romantiek, avontuur en onvergetelijke ervaringen. In Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Schotland en Griekenland is de zoektocht naar ware liefde begonnen. Maak hier alvast kennis met Thijz (65) uit Frankrijk, een van de kandidaten van 'B&B Vol Liefde' 2024.

"Ik heb het hier heel goed, maar ik ben niet graag alleen"

Wie is Thijz Koenen uit B&B Vol Liefde?

De 65-jarige Thijz is naast B&B-eigenaar ook kunstenaar en uitvinder. "Toen ik nog in Nederland woonde, heb ik gewerkt bij architecten en grote kunstenaars. Ik heb ook voor de klas gestaan als docent beeldende vakken. (...) Ben eigenlijk altijd met kunsten en creativiteiten bezig."  

Thijz is daarnaast trotse eigenaar van een natuurcamping genaamd Moulin De La Combe, gelegen in het Franse Saint-Geniez-ô-Merle. Deze camping heeft plaats voor achttien gasten. "Een plek waar mensen tot rust kunnen komen." Hij noemt de camping zijn 'paradijsje'. "Maar ik hoop dat het ook het paradijsje wordt van iemand die het leuk vindt om hier te komen. Om er samen aan te werken en om te genieten van de liefde en de omgeving, de schoonheid en zuiverheid." Thijz woont in de nabijgelegen watermolen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wie is Mirjam uit B&B Vol Liefde 2024?
Lees ook

Wie is Mirjam uit B&B Vol Liefde 2024?

Kunstenaar zoekt avonturier 

Thijz heeft het ontzettend fijn op zijn camping in Frankrijk. Toch mist de kunstenaar een leuke vrouw in zijn leven. "Ik wil niets liever dan samen met iemand op pad. Ik heb het hier heel goed, maar ik ben niet graag alleen. Ik kan het heel simpel zeggen, wat ik mis is de vraag: heb je trek in koffie? Of: je moet je scheren. Het gaat om de eenvoud die daarin zit." 

Daarom zoekt Thijz een lieve, creatieve vrouw die het leuk lijkt om met hem de camping te runnen. Ook zou de dame in kwestie open moeten staan voor spiritualiteit en alternatieve levenswijzen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bekijk hieronder Thijz' voorstelvideo voor B&B Vol Liefde 2024.

Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde